06-53628213 info@wildflock.nl

Na een periode van wederzijdse kennismaking en afwegen van belangen zijn wij verheugd om u te kunnen berichten dat wij op 13 augustus jl. de meerderheid van aandelen in ANDA Kunststeen B.V. te IJsselstein hebben verworven. ANDA Kunststeen B.V. werd in 1996 opgericht door Daniel Van Oudgaarden.

ANDA heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een toonaangevende producent van composiet–steen producten voor de bouw. Met de overname is een definitieve oplossing voor de opvolging van de heer Van Oudgaarden en daarmee de continuïteit op langere termijn gezekerd.

Per direct wordt de directie van ANDA Kunststeen gevoerd onder verantwoordelijkheid van Gerritsen Industrie B.V. die daarmee tevens de commercie en administratie over neemt. Behalve bovenstaande directie wijziging blijft het team van ANDA zowel op kantoor als in de productie ongewijzigd.

Gerritsen Industrie B.V. vormt een groep activiteiten gericht op de productie voor- en toelevering aan de professionele bouwmaterialen handel. Met de aquisitie van ANDA Kunststeen B.V. worden de huidige marktconcepten voor luchtdicht bouwen (TAFTEX®) en meerlaagse isolatie membranen (RC-Flex®) verder uitgebreid. Met veel respect voor wat Daniel van Oudgaarden heeft opgebouwd spreken wij onze erkentelijkheid uit voor het in ons gestelde vertrouwen om dit bedrijf door te zetten. Hoewel de heer Van Oudgaarden de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels bereikt heeft, is hij bereid om de komende periode als adviseur aan te blijven.

deurdorpel-neut-6-1024x503